Sedm výhod skupinového hubnutí

3.11.2019

1. Nehubnete sami 

Nikde nenajdete více pochopení než mezi dalšími hubnoucími. Až uslyšíte příběhy ostatních, uleví se vám, protože zjistíte, že nejste jediná divná či divný, kdo má s hubnutím potíže.   

2. Intenzivní motivace

Každý týden se zvážíte a odevzdáte své jídelníčky lektorovi, což umocňuje vaši motivaci a snahu zhubnout. Jinými slovy, dohled lektora i ostatních hubnoucích vás posílí a tu čokoládu si po večeři prostě nedáte.

3. Pytel plný inspirace

Ve skupině si vyměníte recepty, a to nejen ty na vaření, ale i na to, jak řešit složité situace, což usnadní vaši cestu do cíle.

4. Odborný dohled

Odborný dohled vyškoleného lektora zaručí, že zbytečně nepodlehnete radám a dietám, které pro vás nejsou vhodné. K hubnutí nejsou využívány žádné zázraky ani doplňky! 

5. Humor

Drtivá většina účastníků v minulosti již prošla nejedním hubnoucím cyklem a proto je téma hubnutí pro mnohé již skličující. Ve skupině se daří situaci odlehčit a bereme (nejen) vše kolem hubnutí s humorem.

6. Nová kamarádství

V kurzu si můžete najít parťáka pro společné cvičení nebo i návštěvu divadla. Mnozí účastníci se scházejí i po skončení kurzů a nadále se podporují.

7. Komplexní metodika hubnutí

V kurzu se naučíte nejen správným nutričním a pohybovým dovednostem, ale věnujeme se i psychice, emocím, změnám návyků či tématu, jak si hmotnost udržet.

Nemohu nenapsat, že Iva Málková vytvořila skutečně nadčasovou metodiku. Zatímco většina literatury se dlouhá léta zaměřovala pouze na kalorie a stravu, Iva vliv psychiky či mindful eating včlenila do své metodiky již před 30 lety. Teprve v posledních letech se hovoří o vlivu psychiky na hubnutí, my však už máme pořádný náskok a praxi.

Lektorku kurzů zdravého hubnutí dělám od roku 2010 a moc mě těší provázet vás na cestě za štíhlejším JÁ. 

Informace o kurzu pod mým "velením" najdete zde. 

Video zde


Nejnovější články