Novoroční předsevzetí
3.1.2017Období příchodu Nového roku je pro spousty z nás samozřejmě časem, kdy se zamýšlíme, bilancujeme, vyhodnocujeme a plánujeme. Já to nemám jinak.
Brněnské dny pro zdraví
13.10.2016V rámci akce BDPZ jsme se STOBem připravili dvě opravdu "výživné" akce. Přečtěte si o akci více a prohlédněte si i zajímavé fotky.
Černa čočka
27.5.2016Černá čočka je přezdívána jako luštěninový "kaviár". Já se tomuto označení nedivím.
Loni touhle dobou jsem se rozhodla ukončit naše "zvrácené" rodinné stolování...
Hygiena v kuchyni
8.4.2015V roce 2013 bylo v Česku zaznamenáno 45 548 případů střevních infekčních nákaz, které si vyžádaly téměř 17 000 hospitalizací a 247 úmrtí.