Kurz zdravého hubnutí STOB 2019

16.8.2019
kurz1903_fial

Společné odpoledne jsme odstartovaly pohybovou aktivitou a pokračovaly vážně i nevážně v tématech výživy a hubnutí. 

10 žen je dnes o 42 kg lehčí a bohatější o nové zkušenosti, zážitky a kamarádky!

 

Reference z kurzu

 

  • Jarka, úbytek 7,4 kg: "Skvělý kurz. Lektorka úžasná. Kromě předávaní informací o výživě dokáže skvěle motivovat a povzbudit. Fajn byla i atmosféra v kurzu. Už jen to vědomí, že v tom člověk není sám, je velká podpora. Cvičení se také povedlo. Kombinace vícero druhů pohybových aktivit je dobrý nápad. Každý si tak najde "to svoje".
  • Anna, úbytek 6,4 kg: "Naučila jsem se hubnout a netrpět při tom hlady, kolektiv mě skvěle motivoval. Lektorka Lenka je lidská a chápající, děkuji jí i za péči mimo hodiny kurzu. Je to Sluníčkový člověk, pochválí za úspěch, nekritizuje neúspěch, který přijde chvílemi i u velmi úspěšných, naopak motivuje, snaží se najít řešení...a najde:). Přála bych Lenčinu péči všem, kdo bojují s kily navíc."  
  • Jana, úbytek 2,7 kg: "Kurz je perfektně připravený, lekce obsahují smysluplná témata - každý se v nich najde. Bála jsem se, že nároky kurzu budou nějak přehnané (něco jako: "Od zítřka už jenom ve vodě vařená zelenina"), takže mě mile překvapilo, že si své hubnutí každý řídí sám, podle svých cílů, představ a možností (fyzické zdatnosti, momentální psychické dispozice). Velkou motivací je skupinka "spoluhubnoucích" a obrovsky pozitivní, podporující osobnost Lenky. Kurz fakt DOPORUČUJU!
  • Iva, úbytek 6.5 kg: "Byla jsem VELMI SPOKOJENÁ. Vstřícná a problematiky znalá lektorka. Získala jsem spoustu informací o výživě, perfektní byly i účastnice kurzu a podporující atmosféra. Lekce velmi užitečné a přitom zábavné.

Nejnovější články