Kurz zdravého hubnutí STOB 2019

15.11.2019
kurz_1909

Další hubnoucí parta úspěšně zhubla. Ani tentokráte nechyběla vydatná pohybová aktivita a edukace v oblasti výživy, pohybu i psychologie. 

9 žen je dnes o 35,1 kg lehčí. 

 

Reference

  • Alena, úbytek 4,4 kg: "Děkuji za kurz i tvůj úžasný přístup. Celou dobu jste o nás pečovaly jako o diamant. Máš velký dar od přírody, který je spojený s velkou pílí a trpělivostí, předávala jsi nám skvělou náladu, pozitivní myšlení a hlavně jsi nás naučila jak jednoduché je změnit životní styl, z kterého má člověk velkou radost a vidí velké změny na své postavě. Všechno je to o hlavě, jak si to tam člověk uspořádá.
  • Jana, úbytek 4 kg: "Moc děkuji za všechny rady a podněty, které jsem dostala. Jsem moc ráda, že jsem si na kurz udělala čas. Moc se mi líbil a byl pro mě velmi užitečný."
  • Jana, úbytek 3,3 kg: "Leni, Martino, bylo to super, jsem vám vděčná, a jedu daaaale. Zlepšení kliků ze 17 na 34 jsem vážně nečekala!"
  • Lucie, úbytek 4,8 kg: "Za kurz moc děkuji. Dozvěděla jsem se plno zajímavých informací ohledně výživy, stravy, pohybu. Vyzkoušely jsme různé druhy cvičení a užily si plno legrace. Za sebe mohu tedy kurz vřele doporučit!"
  • Radka, úbytek 8,6 kg: „Kurz byl pro mne velkým ponaučením. Konečně mi někdo vysvětlil, jak všechno doopravdy funguje. Předtím jsem toho vyzkoušela hodně. Nejíst pečivo, maso, sýry....Ty tomu opravdu rozumíš a funguje to! Kurz se mi moc líbil a budu se těšit na pokračovací."


Nejnovější články