Hubnoucí hodinka

13.10.2023
hubnouci hodinka lenka vymlatilova

V prázdninovém klidu, po všech nových školeních a zkušenostech, které jsem v posledních dvou letech prožila a absolvovala, se vynořil nápad na nový projekt.

 

S čím se v praxi pořád dokola potkávám?

 
S klienty a klientkami, kteří mají opravdu velké znalosti ve výživě.
 
Na vlastních tělech vyzkoušeli racionální i bizarní diety. Až moc dobře věděli, že toto už je bizár, ale znáš to, tonoucí se stébla chytá. Já sama mnohými prošla, a tak své klienty chápu.
 
Přemýšlela jsem, jak teda jinak, když tradiční postupy některým opravdu nefungují? Nechci další z tisíců přednášek o nutričních hodnotách a zdravém jídle nebo pohybu.
 

 

Vznikla hubnoucí hodinka

 
Intenzivní hodinka klidu a zamyšlení se, která povede k hlubšímu porozumění Vašeho těla a myšlení.
 

 

Žádné přednášení a teorie, pouze otázky

 
Sami si na ně odpovídáte, když chcete, můžete sdílet své myšlenky a kroky s ostatními, když nechcete, zůstávají odpovědi v bezpečí u Vás doma na papíře.
 
Hodinka v listopadu bude zaměřena na téma "Moje efektivita při hubnutí".
 
Pomůžu Vám zrevidovat, co je a není důležité pro Vaše hubnutí, kde Vaše snaha nepřináší očekávaný efekt a kde naopak ano. Místo bezmyšlenkovitého kopírování dietních postupů možná najdete strategii, která je přesně pro Vás.
 
Přihlásit se a začít jinak můžete tady. Těším se na Vás!
 
 

 

Reference

 
"Hubnoucí hodinka bola pre mňa nový, netradičný, avšak veľmi zaujímavý prístup k hľadaniu riešení na ceste k zdravému životnému štýlu s otvorenosťou k sebe samej. Veľmi ma oslovil kreatívny spôsob k zamysleniu sa nielen počas hubnoucí hodinky, ale aj v ďalších dňoch. Oceňujem ako vždy tvoj citlivý, láskavý a priateľský prístup."
 
"Hubnoucí hodinka mě rozhodně podpořila k "restartu" na cestě za svým cílem. Připomenula jsem si vše pozitivní, co mě motivuje, co mohu získat, když vytrvám u změny životního stylu. Toto vědomé zamyšlení mi přineslo větší chuť a energii pokračovat."
 

"Hodinka to byla intenzivní. Lenka kladla spoustu otázek, na které jsme si musely (přítomny byly pouze ženy) odpovídat, a některé otázky šly hodně do hloubky. Pod vedením Lenky jsem se přes tři popsané A4 dopracovala k tomu, co bych měla UDRŽITELNĚ změnit a přestat se potácet se mezi dvěma extrémy, buď puntičkářské dodržování všeho, nebo kašlání na vše. Protože jsem byla opravdu namotivovaná, hned jsem svolala rodinnou radu a domluvili jsme se na režimu, který pro nás bude schůdný a ten dodržujeme. V klidu, bez nervů, bez stresu, bez pocitu velkého omezení. Mám pocit, že jsem na dobré cestě. Přihlásila jsem se na další Hodinky, těším se a jsem zvědavá, co přinesou."


Nejnovější články