Kurz zdravého hubnutí v online světě

17.3.2021
vymlatilova vyziva hubnuti kurzy STOB_online21

Druhý online skupinový kurz zdravého hubnutí dopadl stejně výborně jako ten první. O přihlášené dámy jsem pečovala společně s kolegyní, psycholožkou Anetou Rychovou. A výsledek? 

 

14 žen zhublo dohromady 57,8 kg!

Naučiliy se fakt hodně o výživě i o své psychice, hubnutí jsme braly vážně i nevážně s humorem a nechyběla ani pohybová aktivita - jóga s Eliškou.

Prostě k naší i vaší radosti HAPPY END! Další kurzy pod mým vedením začínají po Velikonocích. Hlaste se tady!

 

Co vám mám vykládat já, nechám to raději na holkách 

 

Hana zhubla 3,2 kg: "Nejlépe investované peníze a čas! Lenka a Anet nás nenásilně provázely hubnutím. Parta se sešla výborná a téměř všechny pokračujeme v následném kurzu. Podpora dělá divy!"

 

Jarka zhubla 6,3 kg: "Kurz naprosto předčil mé očekávání. Samozřejmě dřina leží na bedrech hubnoucích, ale Lenka je oporou, pomocníkem, odborníkem. Respektuje odlišnosti, chválí, podporuje, radí, dává zpětnou vazbu. Nepřekopá jídelníček od podlahy a nenutí, co člověku nechutná. Věřím, že zhubnutá kila zůstanou zhubnutá a další se k nim přidají, návod k tomu mám. Jedinou malou výtku mám - uvítala bych končit na čas. Online forma je super, do prezenčního kurzu bych nešla. Upřímně kurz doporučuji, stojí to za to."

 

Blanka zhubla 5,5 kg: "Kurz byl perfektní. Spoustu jsem se naučila, objevila mnoho chyb ve svém jídelníčku. Lenka i Aneta byly výbornými průvodkyněmi a skupina žen společně s nimi tvořila skvělou podporu. Konečně jsem zase začala cvičit a cítím se lépe. Budu pokračovat nadále, protože cesta k mé vysněné váze je ještě dlouhá. Ale první krok - začít - byl učiněn. Moc mi k tomu pomohla možnost online varianty. Těším se naviděnou v pokračovacím kurzu."

 
Marta zhubla 4,5 kg: "Lenka je vynikající lektorka, jsem v jejím kurzu již podruhé, a opravdu motivuje a pomáhá. Anetka, taková třešnička na dortu, její vynikající myšlenky a rady jsem častokrát úspěšně použila v momentech, kdy bylo ouvej. Jsem naprosto nadšena a moc děkuju. A taktéž i za výbornou jógu s Eliškou."
 
Ludmila zhubla 4,1 kg: "Velice oceňuji Lenku i Anetu, obě byly úžasné. Lenka je výborná lektorka, má znalosti, praxi i pochopení díky vlastním zkušenostem. Sešla se výborná parta ženských z celé republiky i zahraničí, zhubnout se podařilo nejen mně, ale všem. Bylo to fajn i za covidu."
 
Lenka zhubla 5,1 kg: "Bylo to úžasné setkávání s novými lidmi, s jejich příběhy a životními moudry. Díky odbornému vedení jsem se dostala na svoji váhu, na které jsem spokojená a budu pokračovat v doporučeném stravování i s celou rodinou. Díky za empatický přístup a odborné vedení Lence i Anetě."

Chcete taky úspěšně zhubnout s partou ostatních? Další kurzy pod mým velením začínají po Velikonocích. Hlaste se tady!


Nejnovější články