Společně a online o 31,2 kg lehčí

20.12.2022
vymlatilova vyziva hubnuti kurzy STOB_online22

Poptávka po dalším, třetím hubnoucím kurzu, pro mě byla nejen velkou poctou, ale i výzvou.

 

Zvládnu dámy podpořit na cestě za hubnutím a udržením váhy i nadále?
Jaká nová témata jim v kurzu nabídnu?

 

Vést kurz již potřetí jsem vnímala jako velku zodpovědnost v tom, abych každého účastníka zvládla v každé lekci posunout alespoň o krok vpřed.

 

Výzvu jsem přijala. Přeci jen jsem absolvovala koučovací výcvik, jsem vybavená řadou nových technik, a tak to byla skvělá příležitost překlopit nové dovednosti rovnou do praxe.

 

Stěžejní témata třetího kurzu byla 

 

  • jak si udržet dlouhodobě nové návyky a hmotnost
  • jak na zdravé sebevědomí
  • jak být laskavá vůči sobě
  • jak změnit své myšlení, téma, na které jsem přizvala kolegyni a výbornou psycholožku Terezu Beníčkovou, protože tohle téma je jejím velkým koníčkem. 

 

 

Výsledek? 

 

Dámy jsou lehčí o dalších 31,2 kg a nechám "promluvit" je samotné

 

Ludmila Č. zhubla 4 kg: "STOB je pro mne jednička a Lenka je výborná. Empatická, znalá problematiky, netlačí na pilu, nechá nás, abychom si věci samy objevily a vyzkoušely. Výborné je i propojení přes whatsappovou skupinu, staly se z nás kamarádky, řešíme mnoho problémů (nejen stravovacích) společně, máme přátelské prostředí, kde člověk nemusí zatloukat své prohřešky, a kde naopak, najde podporu. Metodika STOBu je výborná v tom, že vede každého klienta k tomu, aby poznal svá slabá místa a dokázal problémy řešit. Lenka i psycholožka postupují přesně v intencích metodiky a nechávají každému dostatek prostoru, aby se mohl nad svými problémy zamyslet."

 

Hanka zhubla 2,5 kg: "Hubla jsem s Lenkou již po třetí a zraje jako víno. Krásná atmosféra, profesionalita, obrovská podpora dnes již kamarádek. Děkuji všem a vím, že si to za rok zopakujeme."

 

Barbora zhubla 2,8 kg: " Lenka je výborná, vynikající, skvělá. Kurz mi přinesl mnoho užitečný informací, díky kterým jsem si mohla urovnat myšlenky, změnit některé návyky a jiné naopak ukotvit. Děkuji paní cvičitelce a děkuji Lence za jejich skvělý přístup i čas a děkuji STOBu za to, že je."

 

Laďka zhubla 5,3 kg: „Vše co jsi nás naučila opravdu funguje. Nejdůležitější je to rozhodnutí a vůle chtít změny udělat. Mám nové motto: Vydržet a udržet.“

 

Chcete taky úspěšně zhubnout s partou ostatních? První kurz roku 2023 pod mým velením bude online a přihlásit se na něj můžete tady. 


Nejnovější články