Kurzy zdravého hubnutí online

11.7.2021
vymlatilova STOB

Jarní online kurzy byly co do zhubnutých kilogramů rekordní.

 

V základním kurzu 13 žen zhublo dohromady 68,9 kg a v pokračovacím 15 žen 40,4 kg!

 

Hubnutí v pokračovacích kurzech bývá pomalejší, častěji řešíme váhovou stagnaci i vybočení z nových a zdravějších rutin a co s tím, jak vydržet a pracně zhubnuté kilogramy udržet :-)

 

Podzimní kurzy hubnutí plánuji!

 

Doufám, že po více než roce, opět zrealizuji živé kurzy. Aktuální informace se objeví během srpna na této stránce

PODZIMNÍ KURZ - DOUFÁM - NAŽIVO! 

Pokud se vám hodí více online, na STOBu určitě najdete nabídku online kurzů pod vedením STOBích kolegyň, a pokud živý kurz KOVID zase zkazí, připojím se do lektroského online týmu :-) 

 

A jak se hubne ve skupině? Lépe vám to poví dámy samotné 

 

Iva zhubla 8,1 kg: Lenko, moc děkuji za podporu a vedení, máš nejen vše perfektně profesionálně zmáknutlé, ale je i poznat, že to děláš ráda. Můj cíl být docentem se mi podařil.

Hanka zhubla 8 kgS Lenkou jsem od ledna absolvovala základní i pokračovací kurz. Sešly jsme se skvělá parta. Je úžasné si uvědomit, že co se týká životního stylu, fofru v práci a doma, že jsme na tom v podstatě všechny stejně a bojujeme se svými kily dost podobnými způsoby. A bojovaly jsme statečně. Já mám za 5 měsíců dole 8kg a pouze s mírnými a snesitelnými úpravami jídelníčku. Uvědomila jsem si chyby, které jsem dělala a začala jsem se hýbat (zejména jóga a chůze). Sice mám před sebou ještě běh na dlouho trať, ale koukám do budoucna optimisticky.

Lída zhubla 6,9 kg: Na kurzu se sešla dobrá parta a výborné lektorky. Výsledkem byly také dobré úbytky váhy. Spousta zajímavých informací, doplňující cvičení, které zvládne každý, i ve vyšším věku. Prostě naprostá spokojenost. A splněná předsevzetí.

Zdenka zhubla 13,2 kg: Chci Ti moc poděkovat za celé ty dva měsíce. Dlouho jsem se odhodlávala do toho jit, ale ani minutu toho nelituju, snad jen toho, že jsem nezačala už dřív. Tvůj přístup, motivace a znalosti toho, jak to reálně opravdu funguje, mi daly strašně moc. Doufám, že po létě budeš mít i pokračovací kurz, do kterého se budu moct hned přihlásit :-) Cítím se po dlouhé době dobře nastartovaná a budu stále s rozumem pokračovat. Bolesti kolen, pálení žáhy a podobné "libůstky" jsou pryč. Věřím, že vše je na dobré cestě a nic z toho se mi nevrátí.

Alena zhubla 6 kg: Leni, děkuji, děkujiii, děkujiiii moc, moc, mooooooc.

 

Chcete také hubnout ve skupině? Klikněte sem. 

 

Vyhovuje vám spíše individuální přístup? Klikněte sem.

 

Chcete sestavit jídelníček na míru včetně bonusových mini-ebooků? Klikněte sem.

 


Nejnovější články